Tuottavuutta ja työhyvinvointia lappilaisiin yrityksiin - konsultointipalvelu

Lapin ELY-keskuksen TTY - Tuottavuutta ja työhyvinvointia - ESR hanke tarjoaa lappilaisille yrityksille mahdollisuuden maksuttomaan asiantuntija-apuun. 

Mitä?

Palvelu sisältää neljän tunnin (4 h) maksuttoman konsultoinnin yrityksen valitsemaan aihealueeseen liittyen. Tarpeen mukaan mahdollisuus myös lisäkonsultointiin. Palvelu lasketaan De minimis - tueksi. 

Palveluntuottajina toimivat Proinno Oy, Tamora Oy, Feasib Oy / Evate Oy ja Etula Oy. Yritys esittää toiveen palveluntuottajasta. Lisätiedot jokaisesta palveluntuottajasta sekä heidän teemoistaan löydät tämän sivun alasivuilta.

Palvelu alkaa lokakuussa 2022 ja kestää arviolta syyskuuhun 2023 saakka tai niin kauan kuin varatut resurssit riittävät. 

Teemoja konsultointiin?

Konsultoinnin sisältö räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivaksi. 

Aiheita konsultoinnissa voivat esimerkiksi olla digitaaliset palvelut, yrityksen prosessit, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, markkinointiosaaminen, asiakkuuksien hallinta, työnantajakuvaan sekä johtamiseen liittyvä osaaminen. 

Kenelle?

Palvelu on suunnattu Lapin alueen mikro- ja pk-yrityksille. Paikkoja on varattu noin 60-70 yritykselle. ELY-keskus tekee valinnan yrityksistä. 

Ilmoittautuminen?

Ilmoittautumiset palveluun Webropolin kautta: Linkki ilmoittautumiseen

Lisätiedot

Olli Lehtoniemi, projektipäällikkö 

[email protected] / 0295 037 042

Marjaana Hämäläinen, projektisuunnittelija

[email protected] / 0295 037 122

 

Euroopan sosiaalirahasto logo

 

Vipuvoimaa EU:sta 2014-2020 logo

Uppdaterad: 13.10.2022