Asiointi ja yhteystiedot

Tältä sivulta löydät palvelumme, yhteystietomme sekä asiointikanavamme. Autamme sinua valtakunnallisesti ja paikallisesti kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Palveluitamme ovat muun muassa avustukset, tuet, rahoitukset, luvat, koulutukset sekä neuvonta- ja tietopalvelut.

Suosittelemme sähköistä asiointia. Asiasi käsittely on nopeinta, kun käytät sähköisiä palvelukanaviamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos et löydä oikeaa asiointilomaketta tai tarvitset apua sen täyttämisessä.

Yhteystiedot

Ole ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, kun tarvitset neuvontaa tai asiantuntija-apua. Voit ottaa yhteyttä myös alueesi ELY-keskuksen puhelinvaihteeseen.


Palvelumme

Oletko henkilöasiakas, yrittäjä vai viranomainen?

Löydät sinulle kuuluvat palvelut listattuna alla olevien painikkeiden kautta. Kun olet valinnut listasta sinulle sopivan palvelun, pääset palvelua koskevaan kuvaukseen, jonka yhteydestä löydät palvelun ohjeet, lomakkeet ja yhteystiedot sekä voit kirjautua asioimaan sähköisesti.


Muu asiointi

Löydät tietoa muun muassa yleisistä asiointilomakkeista sekä ohjeet maksatuksen hakemiseen ja väärinkäytösilmoituksen tekemiseen.

Päivitetty: 30.01.2024