Navigointivalikko
Tietoa ely-keskus.fi -verkkopalvelusta

Tietoa verkkopalvelusta

ELY-keskusten verkkopalvelun uusi versio otettiin käyttöön lokakuussa 2020.

Palvelun sisältö

ELY-keskusten verkkopalvelun osoite on www.ely-keskus.fi.

Sivustosta vastaa ELY-keskusten ja TE-toimistojen hallinto- ja kehittämiskeskuksen (KEHA-keskus) verkkotoimitus. Sitä ylläpidetään yhteistyössä ELY-keskusten ja niiden asiakaspalvelukeskusten kanssa.

Verkkopalvelu tarjotaan suomeksi, ruotsiksi, saameksi, englanniksi ja venäjäksi. Suomi ja ruotsi ovat toistensa versioita, eli suomenkieliseltä sivulta pääsee suoraan saman sivun ruotsinnokseen. Muut kieliversiot ovat erillisiä, suppeampia sivustoja.

Sivuilla voi valita haluamansa alueen Alueellista tietoa -kohdasta, jolloin asiasta löytyy valtakunnallista tietoa täydentävää alueellista tietoa. Valitsemalla ”Koko Suomi” näytetään valtakunnallinen, kaikille yhteinen sisältö.

Etusivulla on nostoja ELY-keskusten palveluihin sekä uusimmat uutiset ja tiedotteet. Lisäksi etusivulla on tarjolla linkkejä keskeisiin ja ajankohtaisiin teemoihin.

Ajankohtaista-osioon on koottu kuulutukset, avoimet työpaikat, tapahtumat, tarjouspyynnöt, tiedotteet, uutiset, uutiskirjeet ja viestintä. Tiedotteita ja uutisia voi tilata omaan sähköpostiin. Osiossa on myös nostoja ELY-keskusten sosiaalisen median kanavista.

Asioi verkossa -osiosta löytyy sähköinen asiointi ja lomakkeet.

Teemaosioista Elinkeinot, Liikenne, Sivistys, Työ ja Ympäristö löytyy tietoa palveluista, toiminnasta ja tehtävistä. ELY-keskukset -osiosta löytyy mm. virastojen ajankohtais- ja organisaatiotietoja.

Jokaisen sivun yläreunasta löytyvät linkit yhteystietoihin sekä haku, palaute ja kieliversiot.

Jokaisen sivun alareunasta löytyvät linkit mm. tietosuoja- ja saavutettavuusselosteisiin, sivukarttaan, asiakaspalveluun sekä sosiaalisen median kanaviin.

Verkkoselaimet ja päätelaitteet

Sivusto on responsiivinen, ja sisältö skaalautuu päätelaitteen mukaan. Sivujen ulkoasu on parhaimmillaan käytettäessä uusimpia selainversioita. Sivustoa voidaan käyttää myös vanhemmilla selainversioilla, mutta tällöin kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole täysimääräisesti käytettävissä.

Tiedostolataukset ja lukijasovellukset

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma, jonka voi ladata ilmaiseksi.

Sivustolle on upotettu myös videotallenteita, jotka tarjotaan suoratoistona erilliseltä palvelimelta päätelaitteen tukemassa muodossa.

Käyttöehdot

Sivuston tekstiaineiston käyttö ja siihen linkitys on sallittu hyvän tavan mukaisissa asiayhteyksissä, kun lähde mainitaan. Aineiston käytöstä sellaisenaan kaupalliseen tarkoitukseen on aina sovittava erikseen.

Oikeudellinen varauma

Sivustosta vastaa KEHA-keskus yhdessä ELY-keskusten kanssa.

Sivuston sisällössä on kaikin tavoin pyritty tiedon oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen. KEHA-keskus ja ELY-keskukset eivät vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta. KEHA-keskus ja ELY-keskukset eivät myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Siirtyessäsi linkitetyille sivuille sovelletaan kyseisen sivuston omia käyttöehtoja. KEHA-keskus ja ELY-keskukset eivät ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien sivustojen päivityksestä, julkaisuista tai sivustoilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta.

KEHA-keskus ja ELY-keskukset eivät suorita mitään korvausta eikä palkkiota verkkosivuston käytöstä tai sen kautta tarjotusta informaatiosta.

KEHA-keskus ja ELY-keskukset eivät voi taata avoimessa tietoverkossa lähetettyjen viestien luottamuksellisuutta. Käyttäjien tulee välttää luottamuksellisten tietojen lähettämistä sähköpostilla.

Verkkosivujen materiaalia ei voi pitää KEHA-keskusta ja ELY-keskuksia sitovana tarjouksena, kehotuksena tai sitoumuksena.

KEHA-keskus pidättää oikeuden päivittää, tarkistaa ja muuttaa käyttöehtoja sekä sivuston sisältöä ja ulkoasua. KEHA-keskuksella on oikeus milloin tahansa syytä ilmoittamatta keskeyttää verkkosivujen tarjoaminen esimerkiksi huolto-, korjaus- tai päivitystoimien ajaksi.

Henkilötietojen käsittely

KEHA-keskus ja ELY-keskukset ovat sitoutuneet suojaamaan sivuilla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja Euroopan tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Sosiaaliset laajennukset

Sivustolla on linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä nk. sosiaalisia laajennuksia (esim. Twitterin yhteisöliitännäisiä). Sivustolla olevat kolmannen osapuolen ylläpitämät liitännäiset latautuvat ko. palveluiden omilta palvelimilta. Sivusto ei lähetä kävijöidensä tietoja sosiaalisten laajennusten kautta.

Sivustolla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja.

Palaute

Palautelomakkeella voi lähettää palautteita. Palautteeseen vastataan, jos lähettäjä antaa yhteystietonsa ja valitsee kohdan Haluan vastauksen palautteeseeni. Yhteystietoja käytetään vain palautteisiin vastaamiseen.

 

Päivitetty: 09.11.2020