Navigointivalikko

 

Avaa chat-ikkuna
Tieperinnetoiminta_Auta_Mobiliaa

Auta Mobiliaa täydentämään kokoelman tietoja

Tieliikenteen alan valtakunnallinen erikoismuseo Mobilia on avannut perinnetiedon keruuominaisuuden eMobiliaan. Kokoelmissa on mukana suuri määrä TVH:n, Tielaitoksen ja Tiehallinnon aikaisia tavaroita ja valokuvia. Käyttäkää tilaisuutta hyväksi ja antakaa tietoja tavaroista ja valokuvista. Tiedot ovat arvokkaita jälkipolville.
 

Keruujärjestelmä avattu eMobiliaan

Kokoelmaselaimen keruuominaisuus mahdollistaa Mobilian kokoelmia selaileville helpon tavan kertoa omia tietoja, tarinoita tai juttuja, jotka liittyvät joko tiukasti tai löyhästi katseltaviin kuviin tai esineisiin. Mobilia on kiinnostunut kaikesta tiedosta, joka liittyy katseltavaan kuvaan tai esineeseen.

Mobilia kerää kokoelmatietoja internetin kautta

Mobilian omia ja sen hallinnoimia esine-, valokuva-, kirja- ja arkistomateriaaleja on viime vuosina siirretty internetin kautta selailtavaksi kiihtyvällä vauhdilla. Jo merkittävä osa tienpidon perinnekokoelmasta on saavutettavissa internetin kautta.

Mobilian kotisivujen osoite on www.mobilia.fi. Kotisivulta voi eMobilia-valikon kautta tutustua museon omien kokoelmin lisäksi Mobilian hallinnoimiin asiakaskokoelmiin eli Liikenneviraston (Tiehallinnon), Autoliiton, Moottoriurheilumuseon, Poliisin, SF-Caravanin, Teboilin, Liikenneturvan, Autotuojien ja Neste Oilin kokoelmiin.


Alueellista tietoa


Ota yhteyttä

Liikenteen asiakaspalvelu

  • Palauteväylä (etsi tietoa, jätä palaute tai kehitysehdotus, kysy neuvoa)
  • Neuvonta 0295 020 600 ma–pe klo 9-15 (pvm/mpm)
  • Chat-palvelussa asiakasneuvoja paikalla ma-pe klo 9-15 (muuna aikana virtuaalineuvoja)
  • Somessa: Instagram | Facebook | Viestipalvelu X

Tienkäyttäjän linja 0200 2100

 Ilmoitukset liikennettä vaarantavista ongelmista tiestöllä (24 h/vrk, pvm/mpm).

Päivitetty: 03.11.2023