Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Työnhakutaitojen päivittäminen työllistymisen edellytys 

Syksyn 2016 aikana Porissa Satakunnan ELY- keskuksen SataPolku – hankkeen Työnetsintäpalvelussa on tehty paljon reippaita siirtoja tulevaisuuden polun eteen. Osallistujat ovat löytäneet uudenlaisia työnhakutapoja ja muuttaneet vanhoja tottumuksia ja käsityksiä siitä, miten

"kuuluu hakea töitä". Erottua pitää, mutta miten sen voi parhaiten tehdä? Tässä on aina yksilöllisten vahvuuksien ja yrityskohtaisen pohdinnan paikka! Satakoulutuksen valmentajan toimiessa tsempparina moni kokee innostuneensa aiheesta aivan eri tavoin, sillä puurtaminen työnhakuasioiden kanssa vaatii tietoa, sinnikkyyttä, rohkeutta, innostuneisuutta ja järjestelmällisiä toimia.

Haastatteluun pääseminen on sinnikkään työnhaun tulos

Kun pitkään aikaan ei ole päässyt työnantajan juttusille haastatteluun, on palkitsevinta päästä keskustelemaan ja kertomaan mitä annettavaa omalla panoksella voisi työnantajalle olla. Jo siis 9 viikon aikana on tehty valtavasti soittoja ja otettu kontakteja yrityksiin muiden työnhakuvalmiuksien päivittämisen lisäksi. 147 hakemusta on lähtenyt räätälöitynä maailmalle, joten pitkään työttömänä olleiden toimettomuudesta ei ainakaan voi puhua. Yksilöllinen ohjaus on koettu erittäin tärkeäksi!

Lue tiedotteen ladattava versio:

http://www.satapolku.fi/wp-content/uploads/2017/01/Tiedote-nro-3-TY%C3%96NETSINT%C3%84_10012017.pdf

Tulosperusteisen työnetsinnän pilottia koskevat lisätiedot:

Satakunnan elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus

  • Projektisuunnittelija Pauliina Harrivaara, 0295 022 072
  • Sposti: etunimi.sukunimi (at)ely-keskus.fi

Regional information