Navigeringsmeny
Tiedotteet 2014

Pressmeddelanden 2014

Pressmeddelanden 2014

Nuorten foorumi kiinnostaa, yli 340 nuorta ilmoittautunut Savonlinnaan 14.11. (Etelä-Savon ELY-keskus)

Mikkelin ammattikorkeakoulun nuoret järjestävät nuorille tulevaisuutta suunnittelevan Nuorten foorumin Savonlinnassa perjantaina 14.11.2014 kello 10 - 14. Tilaisuus järjestetään OKL:n liikuntahallissa (Heikinpohjantie 33, 57101 Savonlinna). Mukaan on ilmoittautunut etukäteen yli 340 nuorta savonlinnalaista.

Tilaisuuden tavoitteena on nuorten kannalta löytää vaihtoehtoisia polkuja opintoihin ja töihin sekä saada tietoa nuorisotakuusta ja mahdollisuuksista edetä elämässä eteenpäin. Aikuisten kannalta tavoitteena on luoda nuoria kuuntelemalla ja heidän kanssaan keskustelemalla yhteisiä järjestelyjä esimerkiksi oppimineen, ohjaukseen ja nuorisotakuun yhteistyöhön.

Nuorten foorumin sisällöstä vastaavat Mikkelin ammattikorkeakoulun yhteissöpedagogiopiskelijat yhteistyössä Savonlinnan kaupungin, Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto SAMIn ja NuTu ry:n kanssa.

Nuorten foorumi on tarkoitettu eteläsavolaisille nuorille (noin 15 – 29-vuotiaille) sekä nuorten parissa työskenteleville, esimerkiksi ohjaajille, opettajille, nuorisotyöntekijöille, hallintoväelle, yritysten edustajille, järjestöille, viranomaisille.

Linkit:

Lisätietoja

Elias Helminen, MAMK:n yhteisöpedagogiopiskelija, elias.helminen(at)edu.mamk.fi

Tuija Toivakainen, kehityspäällikkö, Etelä-Savon ELY-keskus, p. 0295 024 220, tuija.toivakainen(at)ely-keskus.fi


Regional information