Hyppää sisältöön
Navigeringsmeny
Yritystoiminta-aiheiset tiedotteet

Pressmeddelande om företagsverksamhet

Kapslade applikationer
Meddelanden
null SOTEHY -DigiSilta -hankkeen DIGI-Soteuttamo Joensuussa 22.10.2019 (POK ELY)

SOTEHY -DigiSilta -hankkeen DIGI-Soteuttamo Joensuussa 22.10.2019 (POK ELY)

Toimiiko yrityksesi sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialoilla? Mietitkö digitalisaation mahdollisuuksia liiketoimintasi kehittämisessä?

Pohjois-Karjala on mukana valtakunnallisessa DigiSilta -hankkeessa. Nyt on tarjolla mahdollisuus hyödyntää SOTEHY- DigiSilta -hankkeen maksuttomia palveluita syksyn 2019 aikana! Tapahtumakiertue sisältää mm. DIGI-Soteuttamo -tilaisuuden, DIGI-iltoja ja DIGI-Trainer valmennuksen. Lisätietoja hankkeesta, sen palveluista ja tilaisuuksista löytyy tästä linkistä.

DIGI-Soteuttamo on tilaisuus, jossa asiantuntijavieraat ja ratkaisuja jo asiakkaiden kanssa rakentaneet toimijat kertovat lähitulevaisuuden digitaalisista kehitystrendeistä ja avaavat digiratkaisuissa huomioitavia tekijöitä. Miten huomioida alan erityisvaatimukset ja hallita digiratkaisun käyttöönotto? Millaisia digiratkaisuja on tarjolla työn tueksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi?

Pohjois-Karjalan DIGI - Soteuttamo tilaisuus järjestetään tiistaina 22.10 Joensuun Tiedepuistolla.

Aika: 22.10 klo 14.30-18.00.

Paikka: Temple of Challenge, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Joensuu

llmoittaudu linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/E9E0070B1AD3C08A

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen nettisivuilla viikolla 40 - > http://www.ely-keskus.fi/web/ely/tapahtumat-ja-koulutukset (tarvittaessa sivun oikean yläkulman aluevalinnasta Pohjois-Karjala)

Lisätiedot Pohjois-Karjalan ELY-keskus: Tapio Kinnunen, tapio.kinnunen@ely-keskus.fi,
p. 0295026063


Regional information