Hyppää sisältöön
Navigeringsmeny
Yritystoiminta-aiheiset tiedotteet

Pressmeddelande om företagsverksamhet

Kapslade applikationer
Meddelanden
null Maan parhaat voimat tarjolla eteläpohjalaisten pk-yritysten kehittämiseen (Etelä-Pohjanmaa)

Maan parhaat voimat tarjolla eteläpohjalaisten pk-yritysten kehittämiseen (Etelä-Pohjanmaa)

Tänä keväänä alkavat ELY-keskuksen järjestämät avainhenkilökoulutukset ovat nyt haettavana.

Koulutusten toteuttajiksi on kilpailutettu maan parhaat voimat, asiantuntijoilla on korkea koulutus- ja osaamistaso sekä erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputasoisen koulutuksen.

Koulutuksien palautteet ovat olleet jatkuvasti hyviä ja niissä on ollut viime vuonnakin yli 100 osallistujaa, kertoo Kari Välimäki ELY-keskuksen Yrityspalvelukeskuksesta. Kehittämispalvelut ovat osa alueemme yrityspalvelujen kokonaisuutta, joilla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Haussa olevat koulutuskokonaisuudet

Talouden ja tuottavuuden johtaminen, toteuttajana Konsulttitoimisto Seppo Hoffren Oy , alkaen 9.3. Seinäjoella

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen, toteuttajana Balentor Oy, alkaen 10.3. Seinäjoella

Kasvuun johtaminen, toteuttajana Toimitusjohtajakoulu Oy, alkaen 28.4. Seinäjoella

Kaikkiin otetaan enintään 20 osallistujaa. Kesto on 10 pv valmennusta ja 2 pv konsultointia/osallistuja. Koulutukset ovat osallistujille edullisia, koska palveluita subventoidaan 70 % osuudella.

Lue lisää

yritystenkehittamispalvelut.fi

Yritykset kertovat koulutuskokemuksistaan

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

Hanna Ikkala kertoo lähteneensä koulutukseen, koska Oiwa Solutionsin strategia on olla asiakkaille pitkäaikainen ja luotettava kumppani, mutta samalla myös kasvaa ja kehittyä uusien mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. " Meillä ei ole erillistä myyjää vaan meillä asiakkaiden kanssa toimivat tekevät lisämyyntiä ja itse teen toimitusjohtajan muiden töiden ohella uusasiakashankintaa. Tunsin, että tarvitsen sparrausta juuri uusasiakashankintaan sekä koko myynnin johtamiseen." kertoo Hanna.

"Oli mukava huomata, että myös muut painivat samojen ongelmien kanssa kuin itsekin ja ilmapiiri oli kaikin puolin kannustava. Joissakin asioissa oli hyvä vain saada varmistusta, että olemme tehneet tai tekemässä oikeita asioita. Toisissa asioissa tuli ahaa-elämyksiä, kuinka asioita voi ja kannattaa tehdä. Koulutuksesta sai hyvän pohjan alkaa kehittää myyntiä pitkäjänteisesti ja tuloksellisesti."

Hanna Ikkala CEO, Oiwa Solutions Oy

 

Talouden ja tuottavuuden johtaminen

"Yrityksessämme on käynnissä sukupolvenvaihdos, nykyinen johto on lähivuosina eläköitymässä ja vastuuta ollaan jakamassa seuraavan portaaseen, tämän takia haluamme kehittää avainhenkilöiden osaamista ja kehittää yrityksemme myyntiä, markkinointia ja talouden hallintaa", koulutuksen sisältö osui juuri tarpeeseemme, toteaa Taina Setälä Kaukomaalaus Oy:stä.

Koulutuksen ja konsultin avulla yrityksessämme on tehty markkinointisuunnitelma, päivitetty yrityksen ilmettä ja näkyvyyttä. Talouspuolella on parannettu talouden seurantaa ja ennakointia. Olemme selkeyttäneet tavoitteita ja vastuita. Suunnitelmallisuus ja seuranta on parantunut.

Suosittelemme koulutuksia varsinkin yrityksille, joissa vetovastuu on siirtymässä seuraavalle polvelle ja toimintatapoja halutaan päivittää.

Taina Setälä, Kaukomaalaus Oy

 

Kasvuun johtaminen

Hain koulutuksiin, että saisin täydennystä yrityksen kasvun ja kannattavuuden työkalupakkiini, kertoo Matias Rantala Pinomatic Oy:stä. "Keltanokkana kaipaan tiedon avulla saatavaa varmuutta yrityselämään ja johtamiseen".

Olen huomannut, että jokaviikkoisissa tilanteissa tutkin ja mittaan asiaa kuin asiaa eri näkökulmista automaattisesti. Koulutustilaisuuksissa syntyi mielenkiintoista keskustelua aiheesta ja sen sivusta, vertaisverkosto on myös tärkeä työkalu muiden joukossa.

Myös tuttu "tiedän mitä en tiedä"- kupla suurenee koulutusten myötä, jonka tietysti voi lukea joko positiiviseksi tai negatiiviseksi asiaksi.

Matias Rantala, Pinomatic Oy

 

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

Yrityspalvelukeskus

Kari Välimäki, 0295 027 642

 


Regional information