Regional information

Nyheter 2022

Satakunnassa on nyt tarjolla maksutonta kansainvälisen rekrytoinnin yritysvalmennusta ja kaikille avoimia webinaareja

Pohditko mistä löytäisit sopivia työntekijöitä? Kiinnostaisiko palkata kansainvälinen opiskelija kesätöihin? Haluaisitko kehittää työyhteisösi monimuotoisuutta?

Tervetuloa mukaan kehittämään omaa osaamista kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa Suomesta ja ulkomailta sekä työyhteisön monimuotoistumisessa. International Fox Agency toteuttaa Satakunnassa ilmaista yritysvalmennusta paikallisille työnantajille yhteistyössä International House Porin, Satakunnan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Palvelu on osa Talent Boost -palvelukokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten ja kansainvälisten osaajien kohtaamista.

Valmennukseen kuuluu kaikille avoimia webinaareja ja satakuntalaisille työnantajille suunnattua räätälöityä valmennusta. Voit ilmoittautua webinaareihin ja/tai valmennukseen tarpeidenne ja oman kiinnostuksesi mukaan. Webinaareissa kuulet ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa työvoiman löytämiseen, rekrytointiin ja monimuotoistuvan työyhteisön rakentamiseen sekä olennaisiin tukipalveluihin liittyen. Työnantajakohtaisessa valmennuksessa syvennymme juuri teitä työnantajana ja työyhteisönä askarruttaviin kysymyksiin ja mietimme teille toimivat ratkaisut. Molemmissa aiheita käsitellään muun muassa käytännön esimerkkien, ohjeiden ja tutkimustiedon kautta.

Katso TE-live -lähetys (tai sen tallenne) valmennuskokonaisuudesta ma 4.3. klo 11.

Webinaarien ajankohdat:

  • 15.3. klo 9-11 Kansainvälisen rekrytoinnin prosessi
  • 12.4. klo 9-11 Valmistautuminen kansainväliseen rekrytointiin
  • 3.5. klo 9-11 Kansainvälisten osaajien löytäminen
  • 24.5. klo 9-11 Työyhteisön monimuotoisuuden rakentaminen ja johtaminen
  • 14.6. klo 9-11 Kansainvälisen työntekijän asettautuminen

Lue lisää webinaareista ja valmennuksesta International Fox Agencyn sivuilta ja ilmoittaudu mukaan yhteen tai useampaan!