Nyheter 2022

Regional information

Nyheter 2022

West Coast Food Export -sparrausohjelma elintarvikeyrityksille (Satakunta)

 

West Coast Food Export -sparrausohjelman ensimmäinen live-tilaisuus pidettiin Seinäjoella. Seuraava live-tapaaminen on 7.6. Säkylässä.

West Coast Food Export -sparrausohjelman ensimmäinen live-tilaisuus pidettiin 20.4. Seinäjoella Foodwestissä. Foodwestissä. Foodwest pystyy tarjoamaan elintarvikeyrityksille huippulaatua olevaa tuotekehitystä ja -testausta moderneissa omissa v. 2020 valmistuneissa tuotantotiloissaan. Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas, kehitysjohtaja Kaisa Penttilä ja innovaatiojohtaja Harri Latva-Mäenpää esittelivät organisaation toimintakonseptia ja lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan tuotantotiloihin.

Tilaisuudessa yrityksillä oli mahdollista lounaan jälkeen käydä kahdenkeskisiä keskusteluja West Coast Food Export -sparrausohjeman organisaatioiden ja Foodwestin kanssa.
 
West Coast Food Export -sparrausohjelma sparraa ja auttaa länsirannikon elintarvikeyrityksiä viennin käynnistämisessä. Mukana ovat Varsinais-Suomen, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskukset, Business Finland, Finnvera ja Viexpo. Tarkoituksena on saada suomalaisia elintarvikeyrityksiä kasvamaan kv-markkinoilla. Sparrausohjelma jakaa tietoa rahoitus- ja markkinamahdollisuuksista, auttaa löytämään alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa ja luo verkostoja elintarviketoimijoiden kesken. Seuraava live-tapaaminen on 7.6. klo 10-15 Säkylässä. Aiheena on pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet vientiin ja Light Amazon -verkkokauppa. Kaikki ohjelman tilaisuudet ovat maksuttomia.
 
Ohjelmasta kiinnostuneille lisätietoja antaa Satakunnassa ohjelman yhteyshenkilö:
 

Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, [email protected], 050-396 0805