Navigeringsmeny

Nyheter 2020

Regional information

Nyheter 2020

Tietoisku 20.4.2020: Poikkeusrahoituksen hakeminen ELY-keskukselta

Suomen Yrittäjät ja ELY-keskus järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun ELY-keskusten yrityksen kehittämisavustuksen hakemisesta 20.4.2020  klo 13.00 - 14.00 etäkoulutuksena.

Puhujana yksikön päällikkö Jaakko Ryymin, ELY-keskus.

Tietoiskussa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa ELY-keskuksen asiantuntija vastaa tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiin voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.

Varaa paikkasi tietoiskun alkuun mennessä.

Lisätietoa:

sähköposti [email protected] tai puh. 09 2292 2962.