Navigeringsmeny

Nyheter 2020

Regional information

Nyheter 2020

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen henkilöstö palvelee etänä toistaiseksi (Kaakkois-Suomi)

Kaakkois-Suomen ELY-keskus noudattaa hallituksen linjauksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Turvaamme asiakaspalvelun ja asiakkaiden turvallisen asioimisen kaikissa oloissa. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti ja siten, että omalta osaltamme ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä, suojaamme väestöä sekä turvaamme yhteiskunnan ja talouselämän toimintaa.

Henkilöstömme tekee pääsääntöisesti etätöitä toistaiseksi. Meidät tavoittaa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Viestimme ajankohtaisista asioista internetsivuillamme ja Twitterissä @KASELYKESKUS.

Useampien henkilöiden kokoontumisia vältetään toistaiseksi. Työryhmien kokoukset järjestetään etäyhteyksillä. Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esimerkiksi yritys- tai tilakäyntien yhteydessä.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida sähköisesti. Lisätietoja sähköisestä asioinnista saa osoitteessa ely-keskus.fi/asioiverkossa

Salpakeskuksen aulapalvelu toimii Kouvolassa osoitteessa Salpausselänkatu 22 arkipäivisin klo 8.00–16.15. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kirjaamon sähköpostiosoite on [email protected].

ELY-keskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja tarkentaa tarvittaessa ohjeita ja toimintatapoja.