Navigeringsmeny
Nyheter 2019

Finland Works -rekrytointitapahtuma 9.10.2019 verkossa tarjoaa yrityksille osaajia ympäri Eurooppaa - pohjoissavolaisille yrityksille tarjolla näkyvyyttä avoimista työpaikoista (Pohjois-Savo)

Finland Works on rekrytointitapahtuma, jossa suomalaiset työnantajat sosiaali- ja terveys-, teollisuus-, energia- ja ICT-aloilta sekä työnhakijat eri EU-/ETA-maista kohtaavat verkossa. Finland Works järjestetään 9.10. klo 11-17. Tähän mennessä jo noin 1 100 työnhakijaa on ilmoittautunut mukaan.

- Verkossa toteutettava tapahtuma tarjoaa suomalaiselle työnantajalle mainion tilaisuuden löytää osaajia ympäri Eurooppaa. Tapahtuma on maksuton, ja sitä voi myös hyvällä syyllä kutsua ja se tarjoaa myös pohjoissavolaisille työnantajille helpon tavan osallistua, koska kenenkään ei tarvitse rekrytointivaiheessa matkustaa mihinkään, kertoo Pohjois-Savon TE-toimiston EURES-asiantuntija Vesa Liesivuori. Mikäli yritykselläsi on tarve osaajista niin kannattaa laittaa kaikki verkot vesille. Tämä on yksi hyvistä mahdollisuuksista. Työkokemusta omaavia työntekijöitä eri maista on heti tarjolla tuottavaan työhön.    

Finland Works kuuluu Euroopan laajuisiin European Job Days –tapahtumiin. Keväällä 2019 järjestetty Finland Works –tapahtuma herätti runsaasti mielenkiintoa. Hakijoita oli kaikista Euroopan maista, erityisesti Espanjasta, Portugalista, Italiasta, Romaniasta ja Ranskasta. Tapahtumassa rekrytoimassa oli 30 suomalaista työnantajaa, joilla oli lähes 250 avointa työpaikkaa. Pohjois-Savosta tapahtumaan osallistui muun muassa iisalmelainen Ahmotuote Oy.

- Saimme hakemuksia ja näkyvyyttä Euroopan laajuisesti meillä oleviin avoimiin työtehtäviin kevään 2019 Finland Works -tapahtumassa, joten olemme jälleen mukana lokakuun tapahtumassa, kertoo Ahmotuote Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Taskinen.

Ilmoittaudu ja lataa työpaikkailmoitus valmiiksi

Lokakuun Finland Works -tapahtumaan ehtii vielä mukaan. Etukäteisilmoittautuminen kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian ja laittaa englanninkieliset työpaikkailmoitukset alustalle näkyviin, jotta saa parhaan mahdollisen hyödyn tapahtumasta.

Suomalaisten työnantajien osaavan työvoiman saatavuuden tueksi järjestetyn tapahtuman toteuttamisesta vastaavat TE-palveluiden eurooppalainen työnvälitysverkosto EURES, Euroopan komissio ja Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke.

Lisätietoja:
Pohjois-Savon TE-toimiston EURES-asiantuntija Vesa Liesivuori, puh. 0295 043 618, vesa.liesivuori(a)te-toimisto.fi

Tapahtuman verkkosivu:
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/european_job_day/index.html

Työnantajat ja työntekijät voivat rekisteröityä tapahtumaan englanninkielisellä sivustolla:
https://www.europeanjobdays.eu/en/events/finland-works

 


Regional information