Navigeringsmeny
Nyheter 2018

Företagssidorna på Suomi.fi ersätter webbplatsen Yrityssuomi.fi

Webbplatsen Suomi.fi:s företagssidor har publicerats. All information och vägledning som gäller grundandet av ett företag eller företagsverksamhet finns på ett ställe  – Suomi.fi.

Företagssidorna på Suomi.fi ersätter webbplatsen Yrityssuomi.fi som tidigare varit i bruk. Företags Finlands telefontjänst hjälper nystartade och etablerade företag precis som tidigare på numret 0295 020 501.

Företagssidorna på Suomi.fi kommer precis som den tidigare webbplatsen att innehålla information om olika skeden i företagsverksamheten. De hjälper användarna med olika företagsfrågor från etablering till tillväxt och utveckling. I anslutning till informationsinnehållet lyfts olika tjänster som erbjuds fram så att de bildar en tydlig helhet.

Den webbarbetsplats och de elektroniska verktyg som finns i Mitt FöretagsFinland kommer att kunna användas även i den nya webbtjänsten. Planeringen och genomförandet av dessa pågår ännu.

FöretagsFinlands Twitter- och Facebook-kanaler får i samband med reformen namnet "Suomi.fi för företag" och deras visuella utseende förnyas så att det passar ihop med Suomi.fi-varumärket.

Läs mera:


Regional information