Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Yrittäjä, älä pakerra yksin – käytä apunasi ELY-keskuksen käytännönläheisiä kehittämispalveluja (Pirkanmaa)

ELY-keskuksen tarjoamat kehittämispalvelut on tarkoitettu toimiville pk-yrityksille, joilla on pääsääntöisesti yksi vahvistettu tilinpäätös takana. Palvelua kohdistetaan erityisesti kasvaville ja toimintaansa kehittäville pk-yrityksille, joissa on motivaatio ja halu kehittää liiketoimintaa.

ELY-keskuksen tarjoamien kehittämispalvelujen toteuttajat ovat koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijoita, joilla on korkea osaamistaso sekä erinomainen kokemus. Tämä takaa yrityksille huipputason kustannustehokkaat palvelut. Yritys voi itse valita sopivan liikkeenjohdon konsultin kilpailutettujen konsulttien joukosta.

Konsultointipalvelujen lisäksi järjestämme markkinoinnin, talouden ja kasvun johtamiseen liittyviä avainhenkilökoulutuksia. Palveluja toteuttavia asiantuntijoita on kaikkiaan 441 eri puolilla maata, joten on mistä valita.

Tutustu ja ota yhteyttä: www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Palvelulupauksemme mukaisesti ehdot täyttävä yritys saa päätöksen palvelusta viikossa. Tilanteen niin vaatiessa päätös tehdään jopa päivässä.

Palvelut ovat saaneet yritysasiakkailta erinomaisen vastaanoton. Valtakunnallisen palvelutyytyväisyyskyselyn (2015) mukaan tyytyväisyys analyyseihin ja konsultointeihin on arvosanaltaan 4,18 (asteikko 1 - 5), ja koulutuksen arvosana on 3,93. 

Analyysejä ja konsultointeja tehtiin vuonna 2016 koko maassa yhteensä 2125 kpl (Pirkanmaa 235) ja koulutuksiin osallistui 760 yritysasiakasta (Pirkanmaa 90).

Lisätietoja ELY-keskuksessa antaa

kehittämispäällikkö Jukka Ojala
puh. 0295 036 204
jukka.ojala(at)ely-keskus.fi

 


Regional information