Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Syödään yhdessä Suomi luomupuurokartalle

Uudenmaan ELY-keskus on lähtenyt yhdessä Pasilan virastokeskuksessa toimivan Leijona Catering -ravintolan kanssa mukaan luomupuuron ME-tempaukseen. Ravintola valmistaa luomupuuron ja ELY-keskus yhdessä KEHA-keskuksen kanssa kustantaa 6.9.2017 aamulla henkilöstölleen annoksen.

Nyt Uudenmaan ELY-keskus haastaa mukaan Pasilan virastokeskuksen vuokralaiset ja toimijat. Ottakaa yhteys ruokalaan ja sopikaa yhdessä mukaan tulosta luomupuuron ME-yritykseen 6.9. Kirjautukaa Pro Luomun nettisivulla www.luomupuuro.fi ja osallistukaa luomupuuron ME-tempaukseen.

Yksi 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden teemoista on Syödään yhdessä. Pro Luomu tempaisee yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ja järjestää luomupuuron maailmanennätyksen 6.9.2017. Mukaan kutsumme kaikki suomalaiset! Luomupuuron ME -tempaus valtaa Suomen 6.9. Mukaan on ilmoittautunut jo noin 90 toimijaa, jotka tarjoavat lusikoitavaksi yhteensä noin 180 000 annosta luomupuuroa.

Luomupuuro on samalla sekä todellista trendiruokaa että tavallisinta arkiruokaa, jota voi varioida loputtomasti. Luomupuuro sopii jokaiseen päivään ja on hieno tapa juhlistaa Suomea.

Ennätyksen teossa voivat olla mukana yksittäiset kuluttajat sekä erilaiset yritykset ja yhteisöt. Nyt onkin hyvä aika alkaa harjoittelemaan ennätystä varten. Minkälaisen luomupuuron sinä syöt tänään? Osallistu kampanjaan ja jaa oma puurosi somessa tunnisteella #luomupuuronME

Maailmanennätyksen tekemiseen lasketaan kaikki 6.9. aikana syödyt luomupuurot. Ennätyspäivänä luomupuuroa syödään päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla, kahviloissa, ravintoloissa, puurobaareissa ja toivottavasti myös mahdollisimman monen kotona. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydämme ilmoittamaan tuona päivänä tarjotut puuroannokset nettilaskuriin ja kuluttajia kannustamme kuvaamaan oman annoksensa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #luomupuuronME.

Nyt kaikki mukaan luomupuurotempaukseen!


Regional information