Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Lapset ilmaiseksi Mobiliaan Suomen juhlavuoden kunniaksi (Pirkanmaa)

Suomen 100-vuotisjuhla näkyy monella tapaa valtakunnallisessa auto- ja tieliikenteen erikoismuseo Mobiliassa maaliskuussa avautuvassa Suomi turvassa 100 vuotta -näyttelyssä Kangasalla. Lapsiperheiden kannalta merkittävintä on lasten museokäyntien muuttuminen ilmaisiksi.

Suomen 100-vuotisen juhlavuoden kunniaksi kaikki alaikäiset lapset pääsevät Mobiliaan ilmaiseksi aikuisen seurassa. Poistamalla lastenlipun Mobilia haluaa kannustaa lapsiperheitä käymään museossa. Tavoitteena on saada lapset pienestä pitäen nauttimaan museopalveluista. Mobilia onkin viime aikoina panostanut lasten viihtyvyyteen muun muassa avaamalla lasten oman puuhapaikan, jossa on monenlaisia tehtäviä ratkottavana ja käsin kokeiltavina erilaisia simulaattoreita ja pelejä.

Suomi turvassa 100 vuotta -näyttely avautuu

Suomen juhlavuoteen liittyvä Suomi turvassa 100 vuotta -näyttely aukeaa Mobiliassa maaliskuun 17. päivä. Esillä on runsaasti hälytysajoneuvoja, jotka kertovat Suomen turvana työskennelleiden ammattilaisten historiaa. Oman osastonsa näyttelyssä saavat myös armeijan ja tullin ajoneuvokalusto sekä oman panoksensa Suomen turvallisuudelle antaneet nelijalkaiset suomenhevonen ja poro. Näyttely on avoinna joulukuuhun asti.


Polkien pääsee taidolla ja tyylillä Mobilian liikennepuiston avajaisissa.


Regional information