Navigeringsmeny
Uutiset 2015

Nyheter 2015

Nyheter

Päivi Lappalainen asiantuntijana yritysten kehittämispalveluissa kesäkuun alusta

Päivi Lappalainen on aloittanut asiantuntijana Pohjois-Pohjanmaan yritysten kehittämispalveluissa 1.6.2015 alkaen. Päivin työskentelypaikka on Oulu, mutta palvelut tarjotaan koko Pohjois-Suomen alueelle.   

ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä. Analyysillä laaditaan kokonaiskuva yrityksen liiketoiminnan nykytilasta sekä selkeä kehittämissuunnitelman. 

Konsultointipalvelut on jaettu kuuteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat kehittämistoimenpiteet. Osa-alueita ovat Kasvu, Uudistaminen, Tuottavuus ja talous, Markkinointi ja asiakkuudet, Johtaminen ja henkilöstö sekä Innovaatioiden kaupallistaminen. Konsultointipalveluiden tuloksena on aihe-alueen analyysi ja raportti sekä jatkosuositukset yritykselle. 

Koulutukset on tarkoitettu pk-yritysten johdolle ja avainhenkilöille. Koulutusten teemat ovat: Kasvuun johtaminen Talouden ja tuottavuuden johtaminen Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen.

Lisätietoja:

www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Asiantuntija Päivi Lappalainen, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 023 643


Regional information