Navigeringsmeny
Uutiset 2015

Nyheter 2015

Nyheter

Ajankohtaista asiaa yritysrahoituksesta ja –palveluista
–Tilaa Yritysviesti Whatsappin kautta puhelimeesi (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Whatsapp-sovelluksen kautta toimivassa Yritysviestissä tarjoamme Pohjois-Savon työnantajille ja yrittäjille samassa paketissa tietoa rahoituksesta, kansainvälistymisestä, osaavan työvoiman saatavuudesta ja kehittämispalveluista.

Tavoitteenamme on auttaa maakunnan yrittäjiä saavuttamaan omat visionsa ja tavoitteensa, yritysten kilpailukyvyn parantaminen, tuottavuuden kehittäminen, kansainvälistymisen tukeminen ja ennen kaikkea yrittäjän menestyminen. Työvälineinämme ovat rahoitus, asiantuntijuus, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja erilaisten kehittämispalvelujen tarjoaminen.

 

Saat uutisia, vinkkejä tai tietoja tapahtumista suoraan puhelimeesi

Mobiili Yritysviestiin koostamme lyhyesti ajankohtaiset asiat, tapahtumat ja vinkit, kuinka voimme auttaa kehitys- ja kasvuhakuisia yrityksiä menestymään kotimarkkinoilla ja maailmalla. Whatsapp on älypuhelimilla käytettävä pikaviestipalvelu. Mobiili Yritysviesti ilmestyy muutaman kerran kuussa.

Whatsapp-viestintää ovat kokeilleet muutamat uutistoimistot, mutta Pohjois-Savon ELY-keskuksen julkaisema Yritysviesti on tiettävästi ensimmäinen lajiaan viranomaisviestinnässä Suomessa. Whatsapp täydentää käytössämme olevia sosiaalisen maiden kanavia (Twitter ja Instagram.

Näin tilaat Yritysviestin:
1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero +358 40 523 4811 ja anna yhteystiedolle nimi, esim. "ELY". Whatsapp ei toimi, jos emme ole yhteystiedoissasi.
2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon Whatsappissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata uutisviestin. Esimerkiksi "Hei ELY, tilaan Yritysviestin. T. Matti"
3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada viestejämme! Viestittele myös meillepäin! Muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.
Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille Whatsappissa viesti PERU Yritysviesti.

 

Lisätietoja
Yksikön päällikkö Jan Blomberg, Pohjoi-Savon ELY-keskus, puh. 0295 026 552 jan.blomberg(at)ely-keskus.fi
Viestintäpäällikkö Jaana Hiltunen,  Pohjoi-Savon ELY-keskus 0295 026 651, jaana.hiltunen(at)ely-keskus.fi

Pohjois-Savon ELY-keskus
Twitterissä: @POSELYkeskus
Instagramissa: elykeskus_pohjoissavo


Regional information