Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2019

Tiistaina 15.10. tehdään painuman korjaustöitä E18 tiellä (vt 1) Hajalan liittymän kohdalla Salossa (Varsinais-Suomi)

Painuman korjaustyöt tehdään E18 tiellä (vt 1) Hajalan liittymän kohdalla Salossa huomenna tiistaina 15.10. Tietä korjataan ja päällystetään Salosta Turkuun päin menevällä ajoradalla n. 100 metrin matkalla. Kohteella on liikenteenohjaus. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystöitä tehdään päiväaikaan klo 9.00 -15.00. Korjaus- ja päällystystyöt valmistuvat tiistaipäivän aikana. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta: Päällystystyöt 2019 - Varsinais-Suomi, Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843


Regional information