Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

 Tällä viikolla käynnistyvät päällystystyöt valtatiellä 8 kahdessa eri kohteessa Laitilan ja Rauman välillä (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Tänään maanantaina 16.5. käynnistyivät päällystystyöt valtatiellä 8 Vermuntilan ja Unajan välillä n. 5,0km matkalla. Työ kestää viikon. Perjantaista 20.5. alkaen päällystetään puolestaan Laitilan ja Varhokylän välillä n. 11,0 km:n matkalla. Tämä työ kestää kaksi viikkoa.

Tie on päällystettävillä osuuksilla kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Molemmilla paikoilla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Tällä viikolla tehdään päällystystöitä myös Perniössä kantatiellä 52 ja Kemiössä maantiellä 183 Strömman ja Kemiön välillä. Näilläkin kohteilla tiet ovat päällystettävillä osuuksilla kaksikaistaisia ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työt tehdään päiväaikaan.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu, eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2016 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information