Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Etelä-Savon TE-palvelut ja ELY-keskus kuulolla yrittäjäaamiaisilla (Etelä-Savon ELY-keskus)

Etelä-Savon pk-yritykset saavat huhtikuussa kuudella paikkakunnalla järjestettävillä yrittäjäaamiaisilla kertoa, millaisia työ- ja elinkeinopalveluja he odottavat ja tarvitsevat. Tilai-suudessa yrityksille on tarjolla lyhyinä tietoiskuina tietoa TE-palveluista työnantajille, Euroopan alueen EURES-yhteistyöverkoston rekrytointipalveluista, ELY-keskuksen yritysrahoituksesta ja yrityksen kehittämispalveluista sekä Minä pystyn -hankkeesta. Yrittäjällä on myös mahdollisuus varata asiantuntijan yrityskäynti samalle päivälle.

Tapahtuman järjestävät Etelä-Savon TE-toimisto, Etelä-Savon ELY-keskuksen Minä pystyn -hanke ja paikalliset yrittäjäyhdistykset. Tapahtuma on osa Euroopan laajuisen työantajaviikon 4.–15.4.2016 tapahtumatarjontaa.

Yrittäjäaamiaisia kuudella paikkakunnalla

Yrittäjäaamiaisia järjestetään klo 8.00–9.30 seuraavasti:

  • 5.4. Mikkeli, Ramin konditoria,Tumatalo, Sammonkatu 12
  • 6.4. Mäntyharju, Ravintola Rosmarin, Reissutie 4
  • 7.4. Kangasniemi, Kahvila Reissupannu, Mikkelintie 21
  • 13.4. Savonlinna, Ravintola Kansakoulu, Puistokatu 5
  • 14.4. Pieksämäki, Teknologiatalo Latomo, Kauppakatu 1
  • 19.4. Juva, Juvan Yrittäjät ry:n popup-tila, Juvantie 11.

Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa Etelä-Savon TE-palvelujen ja yrittäjien yhteistyötä, kuunnella Etelä-Savon yrittäjien toiveita työvoimapalveluille ja vastata yrittäjien työvoima-palveluja koskeviin kysymyksiin. Osaavan työvoiman välittäminen yritysten tarpeisiin on ensiarvoisen tärkeää yritysten kasvun ja kehittymisen kannalta.

ELY-keskuksen yritysrahoituksella pyritään madaltamaan kynnystä uusien yritysten perustamiseksi, kannustamaan yrityksiä kehittämään toimintaansa, hakemaan kasvua, kannattavuutta ja sitä kautta luomaan hyvinvointia alueelle. Tavoitteena on, että alueen yrityksille syntyisi kehittämistyön tuloksena uusia tuotteita ja palveluita, yritysten tuottavuus paranisi ja yritykset pystyisivät toimintatapoja kehittämällä löytämään uusia ansaintamalleja. Rahoituksen painopiste on pk-yritysten kehittämishankkeissa.

Euroopan laajuisen työnantajapäivän tapahtumia järjestetään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa. Eurooppalaisessa työnantajapäivässä tuodaan esille julkisia työvoimapalveluja työnantajille, etenkin pk-yrityksille ja suurelle yleisölle.

Lisätietoja:
Palvelujohtaja Kari Joutsalainen, Etelä-Savon TE-toimisto, p.0295 044 054, kari.joutsalainen(at)te-toimisto.fi
Asiantuntija, EURES Sari Torniainen, Etelä-Savon TE-toimisto, p. 0295 044 048, sari.torniainen(at)te-toimisto.fi
Johtava asiantuntija Irja Sokka, Etelä-Savon ELY-keskus, p. 0295 024 089,  irja.sokka(at)ely-keskus.fi
Asiantuntija, yritysrahoitus Jarkko Rautio, Etelä-Savon ELY-keskus p. 0295 024 164, jarkko.rautio(at)ely-keskus.fi
Projektiasiantuntija Anne Innanen, Etelä-Savon ELY-keskus, Minä pystyn -hanke p. 0295 024 086, anne.innanen(at)ely-keskus.fi

 

         


Regional information