Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Ensi viikolla päällystystöitä maantiellä 269 Reposaaressa ja valtatiellä 23 Söörmarkun ja Noormarkun välillä (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maanantaina 24.8. alkaa päällystystyö maantiellä 269 Lampaluodon ja Reposaaren välillä n. 3,5km matkalla. Työ kestää kolme päivää.

Keskiviikkona 26.8. alkaa päällystystyö valtatiellä 23 Söörmarkun ja Noormarkun välillä n. 3 km:n matkalla. Työ kestää kolme päivää.

Näillä molemmilla kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan klo 6.00-22.00 välisenä aikana (perjantaina 6.00-14.00). Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Liikennemäärät tieosuuksilla eivät kuitenkaan ole niin suuret, että päiväaikaan tehtävistä töistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2015 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information