Navigeringsmeny
Projektit ja hankkeet - Satakunta

Projektit ja hankkeet - Satakunta

Satakunnan automaatio-, ohjelmointi-, ja robotiikkaklusteri tarjoaa uramahdollisuuksia

Satakunnassa sijaitsee ainutlaatuinen yritys- ja tutkimuskeskittymä. Robocoast-klusteri  tarjoaa monipuolisia urapolkuja erityisesti insinööreille ja diplomi-insinööreille sekä myös muille korkeakoulutetuille.

Robocoast Rekry -pilottihanke

Sata osaajaa Satakuntaan.Satakunnan ELY-keskuksen Robocoast Rekry -pilottihankkeessa tarjottiin yrityksille tehostettua työnvälitystä yksityisen henkilöstöpalveluyrityksen ja julkisten TE-palveluiden avulla. Työnhakijoille tarjottiin monipuolisia uramahdollisuuksia kasvavissa yrityksissä.

Pilotti rahoitettiin osana työ- ja elinkeinoministeriön työnvälityksen kärkihankkeita ajalla 1.4.2018 - 30.11.2020. Lisätietoja pilotista antaa koulutusasiantuntija Olli Sipilä, p. 0295 022 051.

 

Ohjelmakausi 2014-2020

Lisätietoa ohjelmakauden 2014-2020 rakennerahastojen EU-rahoituksesta saat Rakennerahastot.fi –verkkopalvelusta.

INKA Satakunta-hanke

Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama INKA Satakunta – Innovatiiviset kasvupalvelut Satakunnassa -ESR-projekti pilotoi ja kehittää uusia palveluja ja palvelumalleja henkilöasiakkaille tulevaan maakunta- ja kasvupalvelu-uudistukseen liittyen. Projektin toiminta-aika on 1.8.2018 - 28.2.2022.

SataPolku-hanke

Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ESR-hanke SataPolku on päättynyt eikä hankkeen verkkosivuja enää päivitetä. Hankkeen tavoitteena oli parantaa viranomaisten ja välityömarkkinoiden vaikuttavuutta ja täten edistää rakennetyöttömyyden purkua Satakunnassa.

Genvägar