Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2019

TE-toimisto muuttaa Kajaanissa uusiin tiloihin (Kainuu)

Kainuun työ- ja elinkeinotoimiston Kajaanin toimipaikka muuttaa uuteen osoitteeseen tammikuun lopussa. 28.1.2019 alkaen Kajaanin TE-toimisto löytyy osoitteesta Kalliokatu 4, yhteisistä tiloista Kainuun ELY-keskuksen, Finnveran ja Business Finlandin kanssa. Muuton johdosta TE-toimisto on suljettuna 24. - 25.1. Toimipaikan ollessa suljettuna asioida voi verkko- tai puhelinpalveluissa.

Muutosta huolimatta Kainuun TE-toimiston postilokero-osoite on edelleen PL 70, 87101 Kajaani. Myös puhelinnumerot ja sähköpostiosoite säilyvät ennallaan: henkilöasiakkaat p. 0295 025 500 ja yritys- ja työnantaja-asiakkaat p. 0295 039 001 arkisin klo 9 - 16.15, sähköposti kirjaamo.kainuu@te-toimisto.fi.

Kajaanin TE-toimiston infopiste Kalliokatu 4. ensimmäisessä kerroksessa palvelee muuton jälkeen arkipäivisin klo 9 - 16 välillä. Infopisteeseen voi toimittaa asiakirjoja ja siellä on mahdollista käyttää itsepalvelupäätteitä esimerkiksi työn- ja koulutuksenhakuun. Henkilökohtainen asiointi TE-palvelujen asiantuntijoilla tapahtuu aikavarauksin. Henkilöasiakas tai työnantaja voi lähettää yhteydenottopyynnön asiantuntijalle verkossa TE-palvelujen Oma asioinnin kautta.

Lisätietoa asioinnista TE-palveluissa löytyy verkkosivuilta osoitteesta www.te-palvelut.fi.


Regional information