Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Pyöräilyaiheisen piirustuskilpailun voitto Joutsenoon  (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)
 


Aino Laine sai valita palkinnoksi haluamansa värisen jopon ja pyöräilykypärän. Kaakkois-Suomen ELY-keskusken liikenneturvallisuusvastaava Sonja Lehtonen ja Liikenneturvan yhteyspäällikkö Tarja Korhonen luovuttivat voittaja Aino Laineelle Jopon ja pyöräilykypärän 3.6.2016 Kesolan koululla. Kuva: Tiina Mansikka, Joutseno-lehti.

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä järjesti Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen viidesluokkalaisille piirustuskilpailun, jonka aiheena oli "Turvallinen pyöräily". Kilpailuun saapui yhteensä 257 hienoa piirustusta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa pidetystä piirustuskilpailusta on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne  - erilaisin vuosittain vaihtuvin teemoin.

Voittajatyö löytyi Joutsenosta; Kesolan koulun 5 B -luokan oppilas Aino Laine vakuutti tuomariston. - Työ oli tehty erittäin taitavasti ja siinä oli kuvattu monipuolisesti pyöräilyn turvallisuusteemaa, yksimielinen tuomaristo totesi.

Kilpailun tulokset:

1. Aino Laine, Kesolan koulu 5B, Joutseno
2. Hilma Huovila, Niinistön koulu 5A, Valkeala
3. Sini Maunu, Vahteron koulu 5A, Kouvola.

Tasaväkisen kilpailun ja erittäin hyvien piirustusten vuoksi päädyttiin antamaan kunniamaininnat lisäksi seuraaville oppilaille ja heidän tekemilleen töille: Hilja Hietaranta (Kangasvarren koulu, Luumäki), Iina Häkkänen (Kyminkartanon koulu, Kotka), Tiina Jääskeläinen (Kartanokoulu, Elimäki), Emma Kalsta (Virasojan koulu, Kaukopään toimipiste, Imatra), Nea Ojala (Haapa-Kimolan koulu, Iitti) ja Helmi Puputti (Kangasvarren koulu, Luumäki).

Kilpailussa voittaneille ja kunniamaininnan saaneille on toimitettu kunniakirjat ja palkinnot kouluihin. Voittajalle luovutettiin pääpalkinto (jopo ja pyöräilykypärä) Kesolan koululla Joutsenossa 3.6.2016.

Kaikkien palkittujen työt ovat nähtävissä Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustoimijan facebook-sivuilla: https://fi-fi.facebook.com/kasliitutoimija


Aino Laineen piirustus, 1. palkinto.


Hilma Huovilan piirustus, 2. palkinto.

Sini Maunun piirustus, 3. palkinto.


 


Regional information