Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pohjatutkimukset valtatiellä 8 Raision moottoritiellä ja valtatiellä 9 Tampereen moottoritiellä voivat haitata liikennettä yöaikaan viikolla 38 (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Valtateillä 8 ja 9 tehdään pohjatutkimuksia viikolla 38 liikenteenohjausportaalien asentamista varten. Työt alkavat valtatiellä 8 maanantaina 16.9. Työt tehdään yötyönä klo 21 alkaen liikennehaittojen minimoimiseksi. Osa Raision moottoritien ohituskaistasta on suljettu pohjatutkimusten ajaksi ja nopeusrajoitusta alennetaan 60 km/h. Töiden arvioidaan kestävän 2-3 yötä.

Kasitien jälkeen työt siirtyvät valtatielle 9 keskiviikkona 18.9. Työt tehdään yötyönä klo 21 alkaen. Töiden arvioidaan kestävän yhden yön. Osa Tampereen moottoritien ohituskaistasta on suljettu pohjatutkimusten ajaksi ja nopeusrajoitusta alennetaan 60 km/h.

Tielläliikkujien kannattaa varautua matkan viivästyksiin molemmilla kohteilla. Työt haittaavat valtatiellä 8 Porin suuntaan menevää liikennettä ja valtatiellä 9 Turun suuntaan menevää liikennettä. Rajoitukset ovat voimassa ainoastaan töiden aikana iltaisin ja öisin. Rajoitukset poistetaan aamuisin, joten päivisin liikenne sujuu normaalisti. Kasitiellä Turun suuntaan tai ysitiellä Tampereen suuntaan mentäessä ei ole liikenteen rajoituksia.

Lisätietoja: Destia Oy, palvelupäällikkö Pekka Ojala, p. 0400 564581


Regional information