Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Hämeenlinnan tietunneli suljetaan pelastusharjoituksen ajaksi 4.9.2013 (Uudenmaan ELY-keskus)

Hämeenlinnan tietunnelissa järjestetään lakisääteinen pelastusharjoitus 4.9.2013. Harjoituksen ajan moottoritie vt 3 on suljettuna molempiin suuntiin klo 10-14 Hämeenlinnan tunnelin kohdalla.

Pelastusharjoituksen aikana moottoritien liikenne ohjataan Hämeenlinnan keskustassa moottoritien rinnakkaisille kaduille eli Kaivokadulle Tampereen suuntaan ajettaessa ja Eureninkadulle Helsingin suuntaan ajettaessa. Kartta kiertoteistä on liitteenä.

Harjoituksessa pelastus-, poliisi- ja tieviranomaiset harjoittelevat keskinäistä yhteistoimintaa ja pelastamiseen liittyviä operointeja. Harjoitustilanteet pyritään tekemään mahdollisimman todentuntuisiksi niin pelastusreittien kuin onnettomuustilanteiden osalta. Sen vuoksi harjoitusalueella moottoritie suljetaan liikenteeltä molempiin suuntiin ja liikenne ohjataan kiertoteille käyttäen kiinteitä opasteita. Harjoitus on ensimmäinen Hämeenlinnan tunnelissa.

Harjoitukseen osallistuvat Kanta-Hämeen pelastuslaitos, Kanta-Hämeen poliisilaitos, Liikennevirasto, Uudenmaan ELY-keskus ja Hämeenlinnan kaupunki sekä maanteiden ja katujen hoidosta vastaavat toimijat.

 

Lisätietoja:                          

  • Kanta-Hämeen pelastuslaitos: harjoituksen johtaja, palomestari Petri Talikka, puh. 03 621 2453/ petri.talikka(at)pelastuslaitos.fi
  • Hämeenlinnan kaupunki: projektipäällikkö Markku Ahonen. puh. 03 21 2302/ markku.ahonen(at)hameenlinna.fi
  • Liikennevirasto: liikennekeskuspäällikkö Marketta Udelius. puh. 020 637 3684/ marketta.udelius(at)liikennevirasto.fi
  • Uudenmaan ELY-keskus: tunnelin hallinnoijan edustaja Tapani Angervuori, puh. 0295 021 268/ tapani.angervuori(at)ely-keskus.fi

Kartta liikennejärjestelyistä

www.hameenlinna.fi, www.ely-keskus.fi/uusimaa  ja www.liikennevirasto.fi

 


Regional information