Yrityksen kansainvälistyminen

ELY-keskukset tarjoavat osana Team Finland -verkostoa kansainvälistymispalveluja kasvu- ja kansainvälistymishaluisille pk-yrityksille.

ELY-keskuksen tarjoamia palveluita vientiä aloittavalle yritykselle ovat

  • vienti- ja kansainvälistymisneuvonta
  • kansainvälistymisen rahoitusneuvonta ja -tuki
  • ohjaus eri tietolähteisiin ja yhteistyökumppaneiden palveluihin
  • kansainvälistymistapahtumat.

Yhteydenotto Team Finland -palveluun puhelimitse tai verkkopalvelun yhteydenottolomakkeella tai yhteys Team Finland -koordinaattoriin avaa oven niin ELY-keskuksen kuin muidenkin Team Finland -organisaatioiden palveluihin. Me etsimme asiakkaan tarpeeseen parhaiten vastaavan asiantuntijan tai palvelun. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös alueellisten kehittämisyhtiöiden, kauppakamarien ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

TIETOA ALUEELTA

Yrityksen kansainvälistyminen - Pirkanmaa

Onko yrityksesi mestariainesta?

Täysin uudenlaista rahoitusta tarjolla pk-yrityksille yli 10 miljardia euroa

Onko yritykselläsi halua ja kykyä kasvaa kansainvälisesti? EU:n Horisontti 2020 -ohjelman avulla luodaan Eurooppaan kasvua, uusia työpaikkoja ja parannetaan eurooppalaisten yritysten asemaa globaalissa kilpailussa.

Pk-yritysten tarpeisiin kiinnitetään erityistä huomiota. Horisontissa on aivan uusi rahoitusohjelma juuri kasvaville pk-yrityksille, tuleville mestareille. Rahoituksen haku on aiempaa helpompaa ja nopeampaa. Tavoitteena on mahdollistaa tämän päivän pk-yritysten kasvu huomispäivän suuryrityksiksi.Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa