Tarjouspyynnöt ja haut - SVE

Anbudsförfrågningar och projektutlysningar

Samtliga anbudsförfaranden finns i anbudstjänsten Hanki. Dessutom publiceras anbudsförfaranden som överstiger de nationella tröskelvärdena (upphandlingslagen 25§) i HILMA.

De anbudsförfrågningar och projektutlysningar som är öppna på de olika NTM-centralernas områden fås genom att välja önskat området under rubriken Regional information.

Regional information

Projektutlysningar
null Palveluhankinta: Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologipalvelu
Datum 12.6.2019
Datum 11.7.2019 klo 12.00
Innehåll

Hankittavana palveluna on ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologipalvelu. Palvelun tavoitteena on, että rajattuun kohderyhmään kuuluva Uudenmaan TE-toimiston asiakas pääsee oikea-aikaisesti ammatinvalinnan- ja uraohjauksen psykologipalveluun sekä saa palvelutarpeensa mukaisen kantaaottavan työllistymiseen tähtäävän suunnitelman ja väylän edetä kohti työtä. Pilottina toteutettavan palvelun avulla pyritään samalla saamaan tietoa, kuinka ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologipalvelua on mahdollista toteuttaa yksityisen palveluntuottajan toimesta osana julkisia työvoima- ja yrityspalveluja. Tavoitteena on hakea vaihtoehtoista tapaa järjestää ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelut sekä luoda uusi toimintamalli palvelun järjestämiseen.

 

Tutustu tarjouspyyntöön tarkemmin:

Projektutlysningar

Regionala länkar