Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Yrityspalveluasiantuntijat jalkautuvat Pohjois-Savon kasvuyrityksiin (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Pohjois-Savon alueen julkiset yrityspalvelutoimijat tekevät syys-lokakuun aikana noin 200 yrityskäyntiä alueen kasvuyrityksiin. Maakunnan julkiset yrityspalvelutoimijat haluavat tällä kampanjalla tarjota kaiken mahdollisen avun yrityksille.

Tuoreen pk-yritysbarometrin mukaan Pohjois-Savon yritysten yleiset suhdannenäkymät ovat Varkautta lukuun ottamatta alhaalla. - Useimpien yritysten markkinatilanne on tällä hetkellä erittäin haastava ja tämän vuoksi kaikki mahdolliset keinot pitää yrittää löytää yritysten auttamiseksi ja kasvun varmistamiseksi myös jatkossa,  yrityspalvelupäällikkö Jari Vitikainen kertoo.

Talouden haasteista huolimatta neljä prosenttia maakunnan pk-yrityksistä ilmoittaa olevansa voimakkaasti kasvuhakuisia ja 34 prosenttia suunnittelee kasvavansa mahdollisuuksiensa mukaan. -Julkisten toimijoiden tehtävä on auttaa yrityksiä toteuttamaan heidän kasvun visio, Vitikainen täydentää.

 

Kasvuyritykselle palvelut yhdellä käynnillä

Yrityskäyntejä tekevät muun muassa ELY-keskuksen, Finnveran, TE-toimiston, kehittämisyhtiöiden ja kuntien yritysasiantuntijat ja -neuvojat. Yritysten tarpeet ohjataan oikealle organisaatiolle, joka hoitaa asian eteenpäin yhdessä yrityksen kanssa.

ELY-keskus kannustaa yrityksiä myös itse olemaan aktiivisia. -Jos haluat varmistaa, että olemme tulossa juuri sinun yritykseesi, ota yhteyttä suoraan ELY-keskukseen, Vitikainen innostaa.

Käyntien kohteena olevat yritykset on tunnistettu eri lähteistä. Maakunnan kasvuyrityksiä on listattu monien tahojen toimesta ja erilaisia selvityksiä tehty lukuisia. Toiminta on osa Team Finland- ja Yritys-Suomi-palvelumallia.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:
yrityspalvelupäällikkö Jari Vitikainen, Pohjois-Savon ELY-keskus, puh. 040 755 4533, jari.vitikainen(at)ely-keskus.fi


Regional information