Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Yhteistyökumppanin haku Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin käynnistynyt (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumitoiminnan suomalainen pääjärjestäjä Suomi-Venäjä-Seura on avannut kulttuurin ja taiteen hankkeisiin suunnatun yhteistyökumppanihaun, joka päättyy 1.2.2016. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta erilaiset organisaatiot, yhteisöt ja yksittäiset toimijat. Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko-kesäkuun aikana, minkä jälkeen aloitetaan jatkokeskustelut. Kulttuurifoorumin piiriin voi myös tuoda jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Hakijoilla on mahdollisuus osallistua 30.9.–1.10.2016 Tampereella järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä venäläisen yhteistyökumppaninsa kanssa tulkin avustuksella sekä osallistua seminaareihin ja tapaamisiin. Tapahtumassa on mahdollista verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä pyytää hanke- ja rahoitusneuvontaa. 

Suomalais-venäläistä kulttuurifoorumitoimintaa toteuttavat yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö, Venäjän kulttuuriministeriö sekä Suomi-Venäjä-Seura. Kulttuurifoorumitoiminnan venäläisenä pääjärjestäjänä toimii Kulttuurin kehittämiskeskus "Rešenie" Novgorodista. Verkostotyöskentelyyn Suomessa osallistuvat elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY-keskukset), Taiteen kehittämiskeskuksen alueelliset toimipisteet ja aluehallintovirastot (AVIt).

Lisätiedot:.

Löydä yhteistyökumppani Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin! (pdf, 289 kt)

Lomake ja tarkemmat ohjeet (kultforum.org)

www.kultforum.org
www.fb.com/kultforum/

#kultforum
Projektikoordinaattori Sisko Ruponen
sisko.ruponen(at)venajaseura.com
p. (09) 693 8688, 040 841 0430

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kehittämispäällikkö Ritva Kaikkonen
ritva.kaikkonen(at)ely-keskus.fi
p. 0295 029 051


Regional information