Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Tiistaina 5.7. alkavat päällystystyöt valtatiellä 1 Paimionjoen ja Tammisillan välillä ja valtatiellä 2 Porin päässä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Tiistai-iltana klo 18.00 jälkeen alkavat päällystystyöt vt 1 moottoritiellä Paimionjoen ja Tammisillan välillä. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään Helsingistä Turun suuntaan menevällä ajoradalla, mutta toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Työn yhteydessä Tammisillan eritasoliittymässä ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Päällystystyö kestää n. viikon. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Tiistaina 5.7. alkavat päällystystyöt myös valtatiellä 2 Friitalan ja Porin välillä. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään sekä Friitalasta Poriin että Porista Friitalan suuntaan menevillä ajoradoilla ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyö kestää n. viikon. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Päällystystyöt jatkuvat edelleen myös Porissa valtatiellä 11 Suosmeren ja Honkaludon välissä välillä n. 4,0 km matkalla. Työ valmistuu tällä viikolla. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työn yhteydessä valtatien 11 ja maantien 2551 eritasoliittymässä ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Ramppien päällystys tehdään yötyönä. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2016 -sivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information