Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Tiistaina 23.5. alkavat päällystystyöt E18-moottoritiellä Salon kohdalla Uskelanjoen ja Haukkalan välillä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Tiistaina 23.5. alkavat päällystystyöt E18-moottoritiellä Uskelanjoen ja Haukkalan välillä. Työt aloitetaan tiistaina ja tehdään Turusta Helsinkiin menevällä ajoradalla. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työt tehdään päiväaikaan ja ne alkavat aamulla klo 7.00 jälkeen. Päällystystyö kestää kaksi päivää. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen merkittävään hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Tällä viikolla alkavat päällystystyöt myös maantiellä 181 Kemiön päässä, jossa töitä tehdään myös Helatorstaina 25.5. Työ tehdään päivä ja ilta-aikaan. Tie on kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään molemmista suunnista vuorotellen.

Päällystystyöt jatkuvat edelleen ysitien moottoritieosuudella Kärsämäen ja Liedon aseman välillä. Tämä työ tehdään yötyönä. Lisäksi työt jatkuvat maanteillä 2174 Eurajoella ja 274 Karvialla.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information