Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Suomi tarvitsee 5 000 000 johtajaa! (Pirkanmaan ELY-keskus)

Yksikään menestystarina ei synnyt ilman ihmisiä. Tarvitsemme innostavia johtamisen, yhteistyön ja työnteon tapoja. Menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen tarvitsemme edelläkävijöitä ja uusia kasvun avaimia.

Jotta Suomi menestyy, tarvitsemme ihmisiä, jotka haluavat ottaa vastuuta. Tarvitsemme johtajia, jotka luottavat, arvostavat ja innostavat. Tarvitsemme ihmisiä, jotka haluavat oppia ja kehittää uutta. Innostavalla työllä teemme menestyvää bisnestä.

Tekesin ohjelma Liideri-Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa sekä Työelämä 2020 -hanke haastavat jokaisen mukaan innostavaan työn vallankumoukseen. Tavoite on, että vuonna 2020 Suomessa on Euroopan parhaat työpaikat.

Sinua tarvitaan, sillä jokainen voi olla oman työnsä johtaja. Jaa oppisi, oivalluksesi ja menestystarinasi kampanjasivulla, haasta kaverisi mukaan kampanjaan tai ilmoittaudu mukaan Johtamisenkelit-verkostoon.

Liideri-ohjelman seminaari pidetään Tampereella 4.6.2014. Ilmoittelemme seminaariohjelmasta verkkopalvelussamme ja tulevissa uutiskirjeissämme.

Pirkanmaalla Liideri-ohjelman yhteyshenkilö Pirkanmaan ELY-keskuksessa on Anna Alasmaa, puh. 0295 036 039.

Keräämme allekirjoituksia hyvän johtamisen ja rohkean uudistumisen puolesta. Tule mukaan tekemään Suomeen innostavaa työtä – ja menestyvää bisnestä. Tutustu haasteeseen tarkemmin täällä: http://www.tekes.fi/ohjelmat-ja-palvelut/kampanjat/suomi-tarvitsee-5-000-000-johtajaa/

Haastakaa työkaverinne kampanjaan mukaan!


Regional information