Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Punkalaitumelta ja Sastamalasta 24 linja-autovuoroa eri puolille Pirkanmaata (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan ELY-keskus on kilpailuttanut ajalle 6.6.2016–3.6.2017 joukkoliikennettä Punkalaitumelta Urjalan, Huittisten ja Sastamalan suuntaan. Sastamalasta ELY-keskus on hankkinut yhteyksiä Punkalaitumen, Lavian, Huittisten, Hämeenkyrön ja Ikaalisten suuntaan.

Näille yhteysväleille hankittavia vuoroja on kaikkiaan 24. Lähes kaikki vuorot liikennöidään koulupäivisin. Yksi vuoropari välillä Sastamala-Ikaalinen liikennöidään ympärivuoden maanantaista perjantaihin.

Näitä vuoroja liikennöivät Rautaveden Liikenne Ky ja A. Lamminmäki Oy. Huittinen-Punkalaidun-Urjala vuoroparia liikennöi Satakunnan Liikenne Oy.  

Satakunnan Liikenne Oy:llä on siirtymäajan liikennöintisopimuksella olevaa linja-autoliikennettä Sastamalasta Tampereen sekä Huittisten ja Turun suuntaan.

Uotsolasta Tampereen suuntaan ajetut siirtymäajan liikennöintisopimuksen vuorot loppuvat. Pori-Tampere välillä OnniBus.com Oy:n ja Satakunnan Liikenne Oy:n reittiliikenneluvilla ajettavat vuorot palvelevat Tampereen suuntaan kulkevia matkustajia. Lisäksi koulupäivisin ajaa A. Lamminmäki Oy:n yhden vuoroparin Sastamala-Uotsola-Nokia-Tampere vakiovuorona.

Sastamalan sisäistä liikennettä on reittiliikenneluvalla Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy:llä kahdeksan vuoroa. Sastamala-Punkalaidun, Sastamala-Huittinen sekä Sastamalan sisäistä liikennettä Rautaveden Liikenne Oy:llä on reittiliikenneluvilla 11 vuoroa.

Lisätietoja:

  • Joukkoliikenneasiantuntija Seija Siitonen, Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, p. 0295 036 295, [email protected]  

Regional information