Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Pomarkunjoen varasilta avataan henkilöautoliikenteelle tiistaina 14.3. iltapäivällä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Pomarkunjoen suljetun sillan korvaavaksi yhteydeksi rakennettu väliaikainen silta avataan henkilöautoliikenteelle tiistaina 14.3. iltapäivällä. Väliaikainen silta on tarkoitettu pelkästään henkilöautoliikenteelle ja traktoreille, raskas liikenne joutuu kiertämään valtatien kautta uuden sillan valmistumiseen saakka. Koko kiertotiellä on nopeusrajoituksena 20 km/h, sillä reitti on kapea ja siinä liikkuu paljon myös kevyttä liikennettä. Autoilijoilta toivotaan erityistä varovaisuutta ja kevyen liikenteen huomioimista reitillä liikuttaessa.


Väliaikainen silta on tarkoitettu pelkästään henkilöautoliikenteelle ja traktoreille, raskas liikenne joutuu kiertämään valtatien kautta uuden sillan valmistumiseen saakka. Muun reitin ahtauden vuoksi myös linja-autot joutuvat kiertämään valtatien kautta. Väliaikainen henkilöautoliikenteen reitti on varasillan ohella muutoinkin hyvin kapea ja reitin varrelle on rakennettu vastaantulevan liikenteen kohtaamispaikkoja. Lisäksi reitille on rakennettu hidastetöyssyjä madaltamaan ajonopeuksia. Autoilijoilta toivotaan erityistä varovaisuutta reitillä liikuttaessa, sillä samalla reitillä liikkuvat myös koululaiset ja muut kevyen liikenteen kulkijat. Traktoreiden ajo yöaikaan tullaan kieltämään, koska reitin varrella on asutusta.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, siltainsinööri Jari Nikki, p. 0400 821 596 ja Destia Oy, työmaapäällikkö Jaakko Vanha-Kuitti, p. 040 167 8797


Regional information