Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Päällystystyöt jatkuvat Turun kehätiellä ja valtatiellä 1 (Varsinais-Suomi)

Päällystystyöt jatkuvat Turun kehätiellä (kt 40) kauppakeskus Myllyn ja Kuninkojan ramppien kohdalla sunnuntaina illalla 18.6. klo 18.00 alkaen. Turun kehätie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja työn aikana toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Työn yhteydessä eritasoliittymien ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Näiden kohteiden päällystystyö pyritään saamaan valmiiksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Maanantaina 19.6 illalla klo 18.00 jälkeen tehdään päällystystöitä valtatie 1:n rampeilla Jaanin- ja Krossin eritasoliittymien kohdalla. Nämäkin työt tehdään yötyönä klo 18.00- 06.00 välisenä aikana. Työn yhteydessä eritasoliittymien ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan ja paikalla on liikenteenohjaus. Työt näillä rampeilla kestää kaksi yötä.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information