Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Päällystystyöt jatkuvat juhannuksen jälkeen valtatiellä 1 Kaarinan ja Paimion välillä (Varsinais-Suomi)

Päällystystyöt jatkuvat valtatiellä 1 juhannuksen jälkeen maanantaina 26.6. klo 18.00 alkaen Kaarinassa Krossin eritasoliittymän rampilla ja Raadelman ratasillalla. Krossin rampin päällystämisen yhteydessä Kaarinantieltä Helsingin suuntaan menevä ramppi suljetaan ajoittain maanantain ja tiistain välisenä yönä. Samana yönä tehdään jyrsintä- ja päällystystöitä Raadelman ratasillan kohdalla. Ensi viikolla päällystetään myös Hepojoen ja Tammisillan välillä. Tässä yhteydessä Hepojoen silta ja Tammisillan ratasilta jyrsitään ja päällystetään uudelleen.  Nämäkin työt tehdään yötyönä klo 18.00- 06.00 välisenä aikana.

Valtatie 1 on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja työn aikana toinen kaista on liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä. Näiden kohteiden päällystäminen kestää yhteensä n. kaksi viikkoa. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information