Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Päällystystöitä valtatiellä 2 Nakkilan ja Vihdin välillä 30.9. alkaen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Valtatietä 2 päällystetään uudelleen Nakkilan ja Vihdin välillä. Töitä tehdään useammalla eri kohdalla sekä Porin että Helsingin suuntaan menevillä ajoradoilla. Päällystystyöt alkavat maanantaina 30.9. aamupäivällä. Työt kestävät noin kaksi viikkoa. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, mutta ei ruuhka-aikoina liikennehaittojen vähentämiseksi. Tielläliikkujien on syytä kuitenkin varautua pieniin matkan viivästyksiin.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu, eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Timo Bäcklund, p. 029 502 2782 ja Skanska Infra, työpäällikkö Petri Mälkiä, p. 050 370 4728


Regional information