Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Lomautetuille oma kohtaamispaikka Aurajoen rannalla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Varsinais-Suomen ELY- keskus on perustanut Kohtaamispaikka Troolin Panimonlinnan kiinteistöön Turkuun. Matalankynnyksen paikka houkuttelee lomautettuja pitämään yhteyttä työnpaikkansa luottamusmiehiin, työnantajaan ja muihin työkavereihin, Trooli tarjoaa siihen tilat ja palvelut. Sosiaalinen tarve ei katoa lomautuksen aikana mihinkään, yhteydenpito vanhoihin tuttuihin ja vertaistuki on tärkeää, toteaa projektikoordinaattori Eija Erlamo.

Uusi Kohtaamispaikka Trooli 2014 on avattu palvelemaan Turun ja lähikuntien lomautettuja.

                             Avajaiset 27.5 klo 9-13.

Toimipiste palvelee asiakkaita ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin klo 9-15. Perjantaisin Troolissa kokoontuu asiakkaista koottuja teemaryhmiä, ja tavoitteena on myös päästä kiertämään rekrytoivissa yrityksissä. Uutta on se, että Troolissa lomautettu voi hoitaa TE-toimiston virkailijan kanssa kaikki omat "työkkärin" asiat 26.6. alkaen.  

Vuosina 2010–2012 toimineet Meriteollisuuden palvelupiste Troolin ja Hyvä Vire -hankkeen palvelut koettiin hyödyllisiksi ja moni löysi lomautuksen aikana uusia mahdollisuuksia, joko korvaavan työn tai uusien kurssien kautta.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

www.trooli2014.com

 

Yhteystiedot:

Kohtaamispaikka TROOLI 2014
Eija Erlamo, projektikoordinaattori
Läntinen Rantakatu 53, 1 krs. 20100 Turku
[email protected]
tai 0295 022 556

 


Regional information