Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Leikkosen silta ja Raiskion ylikulkusilta peruskorjaukseen (Pirkanmaan ELY-keskus)

ELY-keskus korjaa Parkanossa ensi syksyyn mennessä kaksi valtatie 3:lla sijaitsevaa siltaa. Sekä Kirkkojärven kupeessa sijaitsevalla Leikkosen sillalla, että Parkano-Niinisalo radan ylittävällä Raiskion ylikulkusillalla alkaa huhtikuussa sillan peruskorjaus. Näiden kummankin sillan korjaustyöt liittyvät meneillään olevaan isompaan kokonaisuuteen, Parkanon risteyssillan uusimisurakkaan.

Leikkosen ja Raiskion korjausurakoissa kummankin sillan reunapalkit, pintarakenteet ja kaiteet uusitaan. Lisäksi muita betonirakenteita ja siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan.

Korjaustöistä häiriöitä valtatie 3 liikenteeseen

Korjaustöiden aikana valtatie 3 nopeusrajoituksia alennetaan ja valtatien kaistajärjestelyjä joudutaan muuttamaan. Pintarakenteiden uusimisen aikana silloilla on ajoneuvoliikenteen käytössä vain yksi neljä metriä leveä ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloilla.    

Leikkosen ja Raiskion siltojen korjaustyöt käynnistyvät huhtikuun alussa ja valmistuvat ensi syyskuun loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Kreate Oy.

Lisätietoja:

  • Projektipäällikkö Tero Haarajärvi, p. 0295 036 223 tai siltainsinööri Hannu Paattilammi, p. 0295 036 275, Pirkanmaan ELY-keskus
  • Urakoitsijan edustaja Mikko Heija, p. 045 262 4226, Kreate Oy
  • Tilaajan valvontakonsultti Pietari Kousa, puh 040 147 6715, Ramboll Oy

Liite:   Kartta


Regional information