Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Lapin ELY-keskuksen asiakaspalvelu Rovaniemellä keskitetään Hallituskadulle (Lapin ELY-keskus)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen asiakaspalvelu Rovaniemellä keskitetään virastotaloon Hallituskadulle. ELY-keskuksen Ruokasenkatu 2:n asiakaspalvelu sulkee ovensa ja on viimeistä päivää avoinna perjantaina 27. kesäkuuta.


Ruokasenkadun tilojen sulkeminen liittyy osana ELY-keskuksen kaikkien palvelujen keskittämiseen samoihin tiloihin, lukuun ottamatta näytteenottoa ja huoltokorjaamoa.

Virastotalon peruskorjauksen kustannusarvio on noin 3,5 miljoonaa euroa. Peruskorjauksessa tilojen toiminnallisuutta parannetaan ja saatetaan vastaamaan nykyaikaisia  vaatimuksia. Lapin ELY-keskukselle peruskorjattavissa tiloissa tulee työskentelemään enimmillään noin 220 henkilöä. Hankkeen toteuttajana ja omistajana toimii Senaatti-kiinteistöt, joka vastaa hankkeen investoinnista ja perii toimijoilta investointiinsa perustuvaa vuokraa.

Vastaavia toimitilahankkeita on toteutettu lähes jokaisessa ELY-keskuksessa vuonna 2011 valmistuneen valtakunnallisen toimitilakonseptin mukaisesti. ELY-keskusten työympäristöjen kehittämisen tärkeimmät tavoitteet ovat asiakaskokemuksen, julkikuvan ja palvelun laadun parantaminen, toimintatapojen ja kulttuurien kehittäminen sekä  yhteisen tiedon leviämisen ja yksiköiden välisen yhteistyön kehittäminen.

Asiakaspalvelu virastotalolla on avoinna klo 8.00–16.15, osoitteessa Hallituskatu 3 b, 1. kerros. Lapin ELY-keskuksen puhelinvaihteen numero on 0295 037 000.


Lisätietoja:

Ylijohtaja Pirkko Saarela p. 0295 037 122
Lapin ELY-keskus

Tarkastaja Jarmo Hirvelä, p. 0295 037 159
Lapin ELY-keskus


www.ely-keskus.fi/lappi

 


Regional information