Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Kerro mielipiteesi Waltti-matkakortista ja bussimatkustuksesta (Itä-Suomi) 

Pohjois-Savon ELY-keskus selvittää Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon asukkaiden kokemuksia joukkoliikenteen Waltti-matkakortista ja bussimatkustuksesta. Kyselyyn on mahdollista osallistua 22.6.2017 mennessä ELY-keskuksen Internet-sivuilla.

Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten Waltti-matkakortin käyttöönotto on vaikuttanut bussimatkustukseen. Kysymykset koskevat muun muassa vuorotarjontaa, asiakaspalvelua ja lipunhankintaa.

ELY-keskuksen Waltti-matkakortti otettiin käyttöön 6.6.2016 Iisalmen paikallisliikenteessä sekä Iisalmen, Kuopion, Joensuun ja Mikkelin kaupunkeihin suuntautuvassa maaseudun linja-autoliikenteessä.

Kyselyyn toivotaan vastauksia erityisesti niiltä asukkailta, jotka ovat ennen Waltti-matkakortin käyttöönottoa matkustaneet joko kausilipulla tai seutulipulla. Tarkoituksena on vertailla matkustajien kokemuksia ennen ja jälkeen Waltti-matkakortin käyttöönoton. Kyselyyn voivat kuitenkin osallistua kaikki Waltti-matkakortilla maksavat bussimatkustajat.

Vastaajien toivotaan kertovan kotikuntansa ja suuntautuuko matkustus pääsääntöisesti kotikunnan alueelle vai muihin kuntiin. Vastausten avulla ongelmakohdat voidaan paikantaa oikeille alueille.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä: Kyselylinkki

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia Waltti-arvolippuja.

Vastaava kysely toteutetaan myös Keski-Suomen alueella.

Lisätietoja

Pohjois-Savon ELY-keskus
Joukkoliikennevastaava Satu Huttunen, p. 0295 026 709

 

 


Regional information