Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Juhannuksen jälkeen päällystystöitä Kaarinassa Kurkelantiellä (mt 2221) ja useilla muilla kohteilla työt jatkuvat (Varsinais-Suomi ja Satakunta)

Maanantai-iltana 27.6. alkavat päällystystyöt Kurkelantiellä (mt 2221). Työn yhteydessä vt 1:n ja Kurkelantien eritasoliittymässä ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Paikalla on liikenteenohjaus. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työt tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Työ kestää kolme yötä.

Ensi viikolla päällystystyöt jatkuvat edelleen myös valtatiellä 8 Porin ja Hyvelän välillä, kantatiellä 44 Lavian ja Kankaanpään välillä. Keskiviikkona 29.6. alkavat päällystystyöt valtatiellä 11 Kaasmarkun ja Kiikoisten välillä. Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan muilla kohteilla paitsi valtatiellä 8, jossa töitä tehdään klo 18.00–06.00 välillä yötyönä. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2016 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information