Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Itäiselle ohikulkutielle Karkunvuoren molemmin puolin uudet ajoradan ylityspaikat (Pirkanmaan ELy-keskus)

Ajoradalta toiselle siirtymisen mahdollistavilla, Karkunvuoren tunnelin itä- ja länsi-puolelle rakennettavilla uusilla ylityspaikoilla ennakoidaan tänä vuonna alkavaa Karkuvuoren tunnelin korjausurakkaa ja sen liikennejärjestelyitä. Yötyönä rakennettavat ylityspaikat saadaan valmiiksi toukokuussa Helatorstain tietämissä.

Tampereen Itäiselle ohikulkutielle, Karkunvuoren tunnelin itä- ja länsipuolelle, rakennetaan ajoradalta toiselle siirtymisen mahdollistavat, kaistojen väliset ylityspaikat. Ylityspaikat toimivat varateinä, jos valtatieliikennettä joudutaan ohjaamaan toiselle ajoradalle. Lisäksi uusilla ylityspaikoilla ennakoidaan myöhemmin tänä vuonna käynnistyvää Karkunvuoren tunnelin korjaustyötä ja sen liikennejärjestelyitä.  

Uudet ylityspaikat rakennetaan yötyönä. Rakennustyöt ohikulkutiellä aloitetaan kuluvalla viikolla ja saadaan päätökseen viimeistään 10.5. mennessä.  

Rakentamista valmistelevat liikennejärjestelyt tehdään yksi ajorata kerrallaan, alkaen pohjoiseen menevältä ajoradalta. Rakennustyön ajaksi yksi ajokaista suljetaan ja samalla nopeusrajoitusta työmaan kohdalla alennetaan. Kaista suljetaan aikaisintaan illalla klo 20.00 ja työt lopetetaan viimeistään seuraavana aamuna klo 6.00. Työt toteuttaa Lemminkäinen Infra Oy.  


Lisätietoja     Projektivastaava Timo Kannisto, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0400 337 114
                     Työpäällikkö Petri Lyly, Lemminkäinen Infra Oy, p. 0400 929 529    
 


Regional information