Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Itä-Suomen rakennerahastojen viestintään perustettu Facebook-sivusto (Etelä-Savon ELY-keskus)

Itä-Suomen rakennerahastoviestinnässä otettiin käyttöön Facebook-sivusto: Yritys- ja hankerahoitus Itä-Suomi.  Tuotamme rahoitusta hakeville yrityksille, hanketoimijoille ja muille EU:n rahoituksesta ja yritysten kehittämistoiminnasta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa EU:n rakennerahastoista. Sivustolle tulee tietoa, kuinka yritys- ja hankerahoitus vaikuttaa yrityksen ja Itä-Suomen alueen kehittymiseen. Kerromme sivustolla rahoituksen hakemisesta, hakuajoista, hakujen teemoista ja rakennerahastoasioita koskevista tapahtumista.

  • Facebook-sivusto täydentää viestintäämme ja toivomme, että tavoitamme tätä kautta Itä-Suomen yrittäjät ja hankerahoituksesta kiinnostuneet toimijat. Toivomme sivustolle vilkasta keskustelua ja mielipiteitä. Käy tykkäämässä sivustostamme ja osallistu keskusteluun, pyytää yksikön päällikkö Kalevi Pölönen.
  • Sivusto toimii uutena palvelukanavana asiakkaillemme. Asiantuntijamme palvelevat edelleen puhelimitse ja kasvokkain, Kalevi Pölönen painottaa.

Sivustolle sisältöä tuottavat ELY-keskuksen rakennerahastoyksikön yritys- ja hankerahoituksen sekä ja maksatusyksikön maksatuksen asiantuntijat. Sivuston nimi on Yritys- ja hankerahoitus Itä-Suomi.

Etelä-Savon ELY-keskus palvelee Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoituksen osalta Itä-Suomen alueella; Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntien alueella.

Lisätietoja
Rahoitupäällikkö Timo Ollila, timo.ollila(at)ely-keskus.fi, p. 0295 026 695
Suunnittelija Sirpa Leikas, sirpa.leikas(at)ely-keskus.fi, p. 0295 024 197


Regional information