Nyheter 2022

Regional information

Nyheter 2022

Itä-Suomen ELVAR-toimikunnan toiminta laajenee uusille toimialoille

Itä-Suomen ELVAR-toimikunnan toimialakattavuutta on laajennettu kevään aikana finanssi- ja alkutuotannon edustajilla. Toimikunnassa on edustettuna alueellisen huoltovarmuuden kannalta kattava joukko Itä-Suomen alueella toimivia yrityksiä, viranomaisia ja järjestöjä. Tavoitteena on edelleen hallitusti laajentaa alueellisen huoltovarmuuden verkostoa. Maaliskuussa toimikunnan puheenjohtajana aloitti Marko Liikamaa Istekki Oy:stä.


Lue uuden puheenjohtajan esittely ja lisää alueellisen huoltovarmuudesta kehittämisestä Itä-Suomen ELVAR-toimikunnan kevätkirjeestä (pdf).

Ajankohtaista huoltovarmuuskeskuksesta

Huoltovarmuuskeskuksen verkkojulkaisu Varmuuden vuoksi on uudistunut toukokuun alussa. Saavutettavalla sisällöllä ja uudella ilmeellä halutaan tavoittaa entistä tehokkaammin huoltovarmuudesta kiinnostuneet kansalaiset, alan asiantuntijat, huoltovarmuuskriittisten alojen opettajat ja opiskelijat sekä huoltovarmuustyön osaajat. Uusiutunut Varmuuden vuoksi -lehti löytyy osoitteesta www.varmuudenvuoksi.fi.

Huoltovarmuuskeskus on seurannut Ukrainan tilannetta joulukuusta 2021 lähtien ja koonnut tilannekuvaa vaikutuksista Suomen huoltovarmuuteen. Osana huoltovarmuuden tilannekuvaa Huoltovarmuuskeskuksen verkkosivuille päivitetään säännöllisesti kysymyksiä ja vastauksia huoltovarmuudesta.

Ajankohtaisia kysymyksiä ja vastauksia huoltovarmuudesta (huoltovarmuuskeskus.fi)

Lisätietoja Itä-Suomen ELVAR-toimikunnasta:

Puheenjohtaja, Marko Liikamaa Istekki Oy,  [email protected]

Sihteeri, Jouni Muranen, Pohjois-Savon ELY-keskus, [email protected]