Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

ELY-centralen i Södra Österbotten är aktiv också på Facebook och Twitter

Närings-, trafik- och miljöcentralen i Södra Österbotten är aktiv också i sociala medier. Du hittar oss på Facebook under " Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus". Facebooksidan öppnades till en början för att i huvudsak marknadsföra olika evenemang i organisationens regi, men numera uppdateras också våra pressmeddelanden och andra aktuella ärenden på sidan.

På mikrobloggen Twitter koncentrerar sig ELY-centralen i Södra Österbotten på att informera om ärenden som ansluter till översvämningar. Kontot @tulvatpohjanmaa upprätthålls i samarbete av översvämningssakkunniga och informationspersonal på ELY-centralen. I Twitter är meddelandena korta men kan inkludera bilder. Om du är registrerad på Twitter kan du också lägga in bilder, observationer och frågor till oss. För att läsa Twitterkontot behöver du inte vara registrerad.

ELY-centralen i Södra Österbottens pressmeddelanden hittar du fortsättningsvis också på vår traditionella webbplats på http://www.ely-centralen.fi/sodraosterbotten


Regional information