Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

ELY-keskus hankkii edelleen Ruoveden ja Mänttä-Vilppulan 25 linja-autovuoroa (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan ELY-keskus on kilpailuttanut joukkoliikennettä Ruoveden ja Mänttä-Vilppulan alueella 6.6.2016–3.6.2017 väliselle ajalle.

Kaikki Ruoveden ja Mänttä-Vilppulan välillä tätä nykyä ajettavat vuorot hankitaan vastakin. Yhteensä vuoroja on 13. Lisäksi Ruovedeltä hankitaan liikennettä niin Virtain, Kurun kuin Orivedenkin suuntaan. Yhteensä hankittavia vuoroja on 25. Osa vuoroista ajetaan vain kesäaikana, osaa liikennöidään koulupäivisin. Yksi vuoropari liikennöi myös lauantaisin reitillä Orivesi-Ruovesi-Virrat.

Ruovedeltä Vilppulan ja Mäntän, sekä Virtain, Oriveden ja Kurun suuntiin liikennöi Bussi-Manninen Oy.

Kesäaikana Orivesi-Ruovesi-Virrat välillä ajaa Jokilaakson Tilausliikenne Oy. Orivesi-Ruovesi-Virrat vuoroparia liikennöi lauantaisin Tokeen Liikenne Oy.

Myös Väinö Paunu Oy:llä on reittiliikenneluvalla ja siirtymäajan liikennöintisopimuksella olevaa liikennettä Tampereen ja Helsingin suuntiin. Lisäksi Mäntän suunnasta Mäntän Tilausliikenne Oy:llä ja Töysän Linja Oy:llä on reittiliikenneluvilla markkinaehtoista liikennettä Tampereen suuntaan. Virtain ja Ruoveden kautta Linja-autoliikenne O A Aho Oy ajaa reittiliikenneluvalla kahtena päivänä viikossa vuoron Tampereelle ja Helsinkiin Kokkolasta saakka. Matka Mäkelä Oy taas liikennöi siirtymäajan liikennöintisopimuksella Mäntästä Vilppulan ja Kolhon kautta Keuruulle.


Lisätietoja:

  • Joukkoliikenneasiantuntija Seija Siitonen, Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, p. 0295 036 295, [email protected]    

Regional information